Kastanjepuré med lättvispad grädde och moreller

Kastanjepuré med lättvispad grädde och moreller

Bjud på en enkel och god dessert till julfirandet eller nyårsmiddagen. En elegant och smakrik efterrätt som känns fräsch efter den tunga julmaten. Kastanjernas nötiga smak tillsammans med lättvispad grädde och syrliga moreller ger en god smakbrytning.

Vår variant av Kastanjepuré är smaksatt med Rom och vanilj som ger desserten en elegant smak.

När du har ont om tid, har slut på ork och samtidigt vill bjuda på något riktigt gott är denna klassiska dessert ett perfekt alternativ.

 

Ingredienser:

Kastanjepuré

Inlagda Moreller

5 dl Vispgrädde

1 tsk Vaniljsocker

Apelsinzest till garnering

 

Gör såhär:

Vispa grädden lätt tillsammans med vaniljsocker. Pressa Kastanjepurén genom en potatispress. Varva sedan Kastanjepurén med vispad grädde och moreller på ett stort serveringsfat. Garnera med tunna strimlor av apelsinzest på toppen!

Ställ serveringsfatet mitt på bordet och låt gästerna servera sig själva. En festlig, god och vacker efterrätt som garanterat imponerar på gästerna!

 

Jó étvágyat!🇭🇺

Smaklig måltid!🇸🇪

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.